synthesia generare de vidoclipuri AI

Synthesia, instrumentul A.I. care-ți generează clipuri video „vorbite” de avataruri

Dacă vrei să creezi videoclipuri în care, din diverse motive, nu dorești să-ți arăți propria figură, inteligența artificială te aduce de-acum în postura în care poți folosi pe altcineva care să apară în imagini, citind textele tale. Synthesia.io este unul dintre cele mai bune software-uri ale momentului pentru crearea de videoclipuri „vorbitoare” în care apar avataruri incredibil de asemănătoare cu ființele umane.

Așadar, de-acum poți folosi inteligența artificială pentru a face ca videoclipurile tale să pară mai profesionale și mai atrăgătoare, existând posibilitatea de a alege diferite tipuri de persoane (și personalități) pe care să le folosești pentru a-ți citi textele.

În continuare, vei afla cum că creezi videoclipuri de tip „talking head”, cu avataruri personalizate, ce caracteristici oferă software-ul Synthesia și ce stil poți alege pentru prezentările video.

Ce este Synthesia?

Privind simplist, Synthesia este un instrument A.I. care creează videoclipuri de tip „talking head”. Dar Synthesia.io este o platformă de generare de videoclipuri, care folosește inteligența artificială pentru a crea clipuri profesionale. Software-ul e conceput pentru a ajuta companiile și creatorii de conținut să creeze videoclipuri fără a fi nevoiți să-și arate propriile figuri.

În schimb, poți crea avataruri personalizate care să te reprezinte (pe tine sau compania pentru care lucrezi). Poți alege dintre diferite personalități și aspecte, după care Synthesia poate fi extrem de ușor de utilizat, având posibilitatea de a genera videoclipuri în doar câteva minute. De asemenea, poți adăuga propria voce din off sau poți alege dintr-o multitudine de voci preînregistrate.


Am testat Synthesia pentru un scurt demo:


Pentru cine și pentru ce e potrivit Synthesia?

synthesia generare clipuri video fără față

Precum menționam anterior, Synthesia e potrivit pentru toți cei care creează conținut, dar nu doresc să-și arate figura, dar și pentru cei care nu au timp să creeze videoclipuri elaborate, dar trebuie să producă prezentări video. Poți utiliza Synthesia A.I. pentru a crea videoclipuri de marketing, demo-uri de produse, videoclipuri explicative de tip „how to”, cursuri, știri etc.

CITEȘTE ȘI
Talk to Books. Vorbește cu cărțile prin intermediul inteligenței artificiale!

De asemenea, Synthesia este foarte potrivit pentru a crea videoclipuri pentru social media. Poți utiliza soft-ul pentru a crea reclame pe Facebook, Instagram Stories, videoclipuri pe YouTube sau pe TikTok.

Practic, Synthesia poate fi util unei game largi de creatori: YouTuberi, bloggeri, companii imobiliare, agenții de marketing digital, freelanceri, afaceri locale, magazine online, creatori de produse digitale etc.

Cum funcționează Synthesia?

synthesia avataruri în loc de față

Synthesia funcționează extrem de simplu, interfața prietenoasă facilitând generarea propriului videoclip în câteva minute.

Nu trebuie decât să încarci un text, să alegi un avatar, după care Synthesia va anima avatarul, care va reproduce textul încărcat.

Pașii pentru a genera un videoclip cu Synthesia.io:

1 Selectează șablonul video

Fă click pe un șablon video gratuit, fie că este pentru Youtube, un video tutorial sau un speech de vânzări.

2 Editează script-ul (textul)

Adaugă script-ul (textul). Poți folosi limbi diferite: Synthesia dispune de peste 60 de limbi și accente, oferind o funcție text-to-speech foarte performantă.

3 Alege-ți avatarul

Ai la dispoziție peste 65 de avataruri, bărbați și femei, de diverse vârste și etnii și cu diverse caracteristici. De asemenea, poți încărca propriul prezentator pentru crearea videoclipului tău. 

4 Publică videoclipul

Videoclipul este generat, îl poți descărca și folosi în oricare dintre proiectele tale.

Cât costă Synthesia?

synthesia clipuri video AI

Synthesia Studio este o platformă video pe bază de abonament. Poți încerca gratuit Synthesia, dar pentru a beneficia de toate caracteristicile și facilitățile platformei, trebuie să cumperi abonamentul care costă 30 de dolari pe lună

În prețul abonamentului primești: 10 credite video (1 credit video = 1 minut, clipurile pot avea o lungime de maxim 10 minute), 50 de template-uri, 60 de limbi, peste 65 de avataruri, funcția text to video, imagini și video-uri de stoc, posibilitatea de a adăuga text și muzică și multe altele. Dacă vrei mai mult, există și un abonament corporate pentru prețul căruia trebuie să-i contactezi pe cei de la Synthesia.

CITEȘTE ȘI
Cele mai bune instrumente AI pentru a scrie cărți

De asemenea, îți poți crea propriul avatar. Dacă dorești să-ți creezi un deepfake, pentru a deveni celebru, plătești o taxă unică de 1000 de dolari pentru un avatar care să arate exact ca tine (da, președintele Coreei de Sud a câștigat campania electorală folosind un astfel de avatar).

Cum să faci bani cu Synthesia?

synthesia cum să faci bani cu AI

Synthesia e un instrument foarte bun pentru a te ajuta să-ți completezi veniturile sau chiar să faci bani serioși desfășurând o activitate cu normă întreagă (dacă găsești clienții potriviți).

Cu Synthesia poți ajuta la crearea de videoclipuri profesionale pentru afacerile altor companii. De pildă, poți genera videoclipuri de marketing pentru:

  • Demonstrații de produse
  • Publicitate pe rețelele sociale
  • Videoclipuri de instruire (de tip „how to”/„cum să”)
  • Review-uri video
  • Diverse videoclipuri de marketing, etc

Poți percepe între câteva sute și câteva mii de dolari pe videoclip, în funcție de lungimea și calitatea acestuia.

Iar dacă te pricepi la vânzări, poți vinde clienților și alte servicii video pe care le oferi, lucru ce va crește rata de conversie, aducându-ți un plus de venit. Ai nevoie de un pic de creativitate și de o bună promovare a serviciilor, iar Synthesia se va transforma într-un generator de bani, nu doar de videoclipuri.

Pentru a merge până la capăt cu utilizarea inteligenței artificiale, sugestia este să-ți creezi scenariul folosind un soft de generare de conținut A.I, precum ChatGPT, creând rapid conținut video pentru oricare dintre proiecte.

Concluzie

În concluzie, Synthesia este unul dintre cele mai bune instrumente de producere a videoclipurilor generate de inteligența artificială de pe piață. Iar dacă ești în căutarea unui instrument ușor de utilizat și care nu necesită experiență în editarea video, Synthesia e o soluție excelentă pentru a duce marketingul digital video la următorul nivel.

CITEȘTE ȘI
8 instrumente de Inteligență Artificială cu care poți face bani

Citește și: 7 generatoare de conținut A.I., gratuite sau foarte ieftine

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top