cărucior copii ella

S-a lansat căruciorul inteligent Ella, bazat pe A.I.

Glüxkind Technologies și-a prezentat căruciorul inteligent Ella, bazat pe inteligență artificială, la târgul de tehnologie CES 2023 din Las Vegas.

Ești un părinte care se confruntă zilnic cu problemele legate de cărucioarele pentru copii (oricare ar fi acestea)? Glüxkind Technologies, companie cu sediul în Vancouver, Canada, a creat căruciorul Ella pentru a sprijini noii părinți în aventurile lor zilnice și pentru a permite membrilor familiilor să petreacă timp de calitate împreună. Ella este un foarte bun exemplu de încorporare a tehnologiei – și în special a inteligenței artificiale – în produsele de zi cu zi care, în mod normal, nu dispun momentan de prea multă tehnologie. Te-ai așteptat să vorbim despre un cărucior de copii înzestrat cu tehnologie A.I.?

cărucior copii ella inteligență artificială
Foto: thegadgetflow.com

Ella, căruciorul cu A.I. de la Glüxkind, este proiectat și optimizat pentru viața de zi cu zi. Dispune de asistență adaptivă de împingere și frânare, grație căreia, părinții și îngrijitorii deopotrivă se pot bucura de plimbări fără efort, indiferent de teren, la urcare, la coborâre și chiar și atunci când căruciorul este încărcat cu cumpărături și jucării.

Atunci când copilul nu se află în cărucior, din diverse motive – se plimbă sau e luat în brațe – părinții pot activa plimbarea inteligentă Ella cu mâinile libere. Tehnologia avansată de asistență parentală a Glüxkind Ella le permite părinților să se concentreze pe copiii lor fără a face un multitasking care să le distragă atenția.

De asemenea, căruciorul cu inteligență artificială Glüxkind oferă funcții de liniștire a bebelușilor, cum ar fi modul Rock-My-Baby pentru a-i ajuta pe cei mici să rămână în lumea somnului sau modul de redare de zgomot alb.

CITEȘTE ȘI
Autoarea unei cărți create cu A.I. a fost deposedată de drepturile de autor

Kevin Huang, directorul executiv al Glüxkind, a declarat că: „Odată cu Ella, ne propunem să facem mai ușoară viața de părinte, începând cu piesa cheie a echipamentului parental, căruciorul pentru copii. La Glüxkind, credem în dotarea familiilor noastre cu produse sigure, convenabile și fără cusur.”

Huang a adăugat: „Dorim să încurajăm părinții să exploreze și să își creeze propriile căi în aventura lor parentală, pentru a deveni cu adevărat cei mai buni părinți pentru copiii lor.”

Glüxkind este un startup canadian de tehnologie pentru bebeluși fondat în 2020 de Anne Hunger și Kevin Huang la scurt timp după ce au devenit părinți pentru prima dată.

„Am depus multă muncă pentru dezvoltarea acestui produs și suntem încântați să îl punem la dispoziția mai multor clienți în 2023. Dezvoltarea a fost impulsionată de propria noastră experiență ca noi părinți”, a declarat Hunger, director de produs. „Sprijinirea următoarelor generații de părinți cu un produs incredibil reprezintă motivația noastră cotidiană. Obținerea recunoașterii succesului nu numai că ne validează efortul, dar ne permite să ajungem la mai multe familii care caută produse mai bune.”

Numele Glüxkind este inspirat de cuvântul german Glückskind. Glück înseamnă „norocos”, iar Kind se traduce prin copil. Cuvântul Glückskind este deosebit de frecvent în basmele germane.

Prețul de precomandă al căruciorului A.I. Ella este de 3300 $.


Citește și: S-a lansat primul stetoscop bazat pe A.I., la CES 2023

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top