cum să ai muzică fără licență

Cum să ai muzică fără licență pentru proiectele de YouTube și nu numai? Cu A.I.

Ești creator de conținut video pe YouTube și ți s-a întâmplat să nu găsești fonduri muzicale care să-ți placă și să poată fi folosite fără probleme de copyright? Da, știm, sunt numeroase site-uri de unde poți descărca muzică fără licență, pe care s-o folosești în clipurile tale. Dar chiar și acolo trebuie să fii atent uneori la reglementări și situații. Ce-ar fi însă dacă ai avea propria ta muzică, pe care o poți utiliza fără probleme, făcută după propriul stil? Inteligența artificială este cea care te ajută în acest sens, fără să fie nevoie ca tu să ai cunoștințe muzicale. Și pentru asta (și nu numai) există Soundraw.

Ce este Soundraw

Soundraw este un generator de muzică realizată de inteligența artificială, care permite tuturor creatorilor să personalizeze după bunul plac durata, compoziția și instrumentele unei muzici unice, care nu necesită drepturi de autor.

soundraw

Cu Soundraw poți crea muzică personalizată în funcție de tempo-ul, instrumentele și genul de muzică specificate. Trebuie doar să alegi dintr-o listă de teme sau stări de spirit, iar A.I.-ul Soundraw va genera automat o serie de 15 piese originale care se încadrează în stilul ales de tine.

Și cum Soundraw generează muzică fără drepturi de autor, poți adăuga melodiile personalizate ca fundal sonor în orice creație multimedia, de la filme și reclame TV la videoclipuri de pe YouTube, podcasturi și nu numai.

De asemenea, poți personaliza durata, compoziția și instrumentele individuale din cadrul oricărei piese date, pentru o muzică unică, perfectă pentru orice tip de proiect. Pentru că Soundraw îți permite să descarci muzică nelimitată și să o folosești pentru orice proiect, pe orice platformă. Formatul descărcat este cel de fișier audio WAV, pentru o utilizare fără complicații și fără a fi nevoit să-l convertești în alte formate.

CITEȘTE ȘI
9 instrumente AI gratuite
soundraw cum să ai muzică fără licență

În plus, dacă ai nevoie să editezi o piesă, Soundraw îți permite să revizuiești cu ușurință piesele pe care încă le șlefuiești. Salvează orice piesă incompletă sau în lucru în secțiunea „Keep” a instrumentului, apoi revino la ele mai târziu pentru a finaliza editarea sau chiar pentru a le revizita și reutiliza în cadrul unor proiecte proiecte viitoare.

De asemenea, funcția URL a Soundraw îți permite să partajezi rapid piesele în curs de elaborare cu clienții și/sau cu echipa ta. Poți utiliza Soundraw fără probleme în orice browser, iar muzica pe  care o creează inteligența artificială nu te va dezamăgi.

Cât costă Soundraw

Poți utiliza Soundraw gratuit – generezi un număr nelimitat de piese, dar dacă vrei drepturi de folosire comerciale și descărcarea a 50 de piese pe zi, trebuie să plătești un abonament de 16,99 $ pe lună (la plata pe un an) sau de 19,99 $ (la plata pe fiecare lună). Ca să fim sinceri, o lună ar fi suficientă ca să-ți generezi piese pentru foarte multe proiecte, deci s-ar putea spune că Soundraw e… aproape gratis. Spor la compoziții!

Citește și: Talk to Books. Vorbește cu cărțile prin intermediul inteligenței artificiale!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top