pluginuri ChatGPT de WordPress

Cele mai bune pluginuri ChatGPT de WordPress

Creatorii de conținut încep să se bazeze din ce în ce mai mult pe chatboți pentru a produce articole, postări de social media sau marketing și alte elemente pentru realizarea cărora, în condiții normale, ar consuma mult mai mult timp decât le poate oferi inteligența artificială. Desigur, AI-ul nu oferă (încă) nivelul maxim de calitate în privința textelor generate, însă dacă știi cum să „strunești” un chatbot de tip messenger, prin intermediul prompturilor pe care le introduci, apoi printr-o editare inteligentă a ceea ce ți s-a livrat, poți ajunge la rezultate excelente, într-un timp mult mai scurt.

Intrați și ei în era inteligenței artificiale, posesorii de site-uri încearcă că-și automatizeze pe cât se poate munca, iar dorința de integrate a chatboților – în primul rând a lui ChatGPT – în backend-ul unui website a fost primordială pentru dezvoltatori. Așa au apărut o serie de pluginuri de WordPress care folosesc ChatGPT pentru a te ajuta să generezi conținut ce poate fi editat și apoi postat direct pe site. În cele ce urmează vom vedea care sunt cele mai bune pluginuri ChatGPT de WordPress pentru a crea conținut:

De ce să folosești un plugin ChatGPT în WordPress?

pluginuri ChatGPT de WordPress

Așa cum bine știm deja, ChatGPT este un chatbot AI, care se bazează pe modelele lingvistice GPT-3.5 și GPT-4, dezvoltat de compania OpenAI și, de asemenea, responsabil pentru software-urile DALL-E (generare de imagini AI) și Whisper (model de învățare automată pentru recunoașterea și transcrierea vorbirii).

ChatGPT îți permite să generezi text, să traduci texte în/din diverse limbi, să scrii diferite tipuri de conținut creativ și să răspunzi la orice întrebare pe care o ai despre un subiect.

În termeni simpli, plugin-urile ChatGPT sunt plugin-uri WordPress care propun integrarea site-urilor realizate pe această platformă cu software-ul de inteligență artificială. Atunci când utilizezi pluginul, acesta trimite o solicitare către software-ul ChatGPT (cu care te-ai conectat în prealabil, prin setările plugin-ului) iar acesta va afișa un răspuns la întrebarea/solicitarea ta pe site-ul respectiv.

De exemplu, poți utiliza pluginul ca un chatbot în care răspunsurile vin direct de la ChatGPT. Acest lucru poate crește generarea de lead-uri prin implicarea vizitatorilor și prin faptul că le poți da informații despre produsele sau serviciile tale.

Mai mult, dacă ai un magazin online, atunci poți utiliza plugin-urile ChatGPT pentru a oferi asistență pentru clienți 24/7, pentru a îmbunătăți calitatea conținutului sau pentru a stimula experiența utilizatorului.

În plus, plugin-urile ChatGPT te pot ajuta să-ți îmbunătățești propriile fluxuri de lucru și să-ți stimulezi creativitatea. Poți genera meta descrieri și titluri pentru postări, poți veni cu idei de postări, poți genera întregul articol în baza unei structuri propuse și prestabilite și multe altele.

CITEȘTE ȘI
Cele mai bune alternative la ChatGPT
PluginGratuitPro
1. AI PowerDAde la 9,99 $ / lună
2. AI EngineDA49 $ / an
3. AIomatic59 $
4. Ai Post Generator / AutowriterDA
5. AI MojoDA
6. AiBud WPDAde la 3,99 $ / lună
7. Ai ScribeDA

AI Power

pluginuri ChatGPT de WordPress ai power

AI Power este un plugin WordPress complet care utilizează puterea modelului de limbaj GPT al OpenAI pentru a genera conținut, imagini și formulare de înaltă calitate pentru site-ul tău.

Dispune de un scriitor de conținut, un editor, un generator de imagini (DALL-E și Stable Diffusion), un scriitor pentru produse WooCommerce, un convertor audio, sute de solicitări și formulare gata de utilizare și capacități de instruire AI.

Cu un suport pentru 43 de limbi (inclusiv română) și opțiuni personalizabile pentru stilul de scriere, tonul și generarea de imagini, pluginul oferă o gamă largă de posibilități pentru a îmbunătăți conținutul site-ului tău.

Preț: Gratuit. Versiunea Pro (care include toate caracteristicile și care este, de fapt, esențială) pornește de la 9,99 $ / lună.

AI Engine

pluginuri ChatGPT de WordPress ai engine

Cu ce te ajută AI Engine? Creează-ți propriul chatbot, creează conținut și imagini, coordonează munca legată de AI folosind șabloane, bucură-te de recomandări rapide de titluri și extrase, joacă-te cu AI Copilot în editor pentru o muncă mai rapidă, urmărește statisticile și utilizarea și multe altele!

AI Playground oferă o gamă largă de instrumente AI, inclusiv traducere, corecție, SEO, sugestii, câmpuri de produse WooCommerce și altele. Există, de asemenea, un API intern, astfel încât alte pluginuri să poată beneficia de capacitățile sale.

Pur și simplu ajustați parametrii în funcție de preferințele dumneavoastră, personalizați solicitările și descoperiți rezultatele.

Poți adapta parametrii în funcție de preferințele tale, poți personaliza solicitările și descoperi rezultatele.

Poți să salvezi parametrii ca șabloane pentru utilizare ulterioară, să generezi conținut în masă și chiar să produci imagini. AI Playground îți permite, de asemenea, să creezi propriile situații de utilizare personalizate, cum ar fi dobândirea rapidă de rețete pe baza conținutului din frigider sau redactarea rapidă a recenziilor despre restaurante. Cu AI Engine, posibilitățile sunt nelimitate și poți personaliza interfața cu utilizatorul pentru a se potrivi nevoilor tale. AIomatic

AI Engine utilizează API-ul de la OpenAI.

Preț: Gratuit. Există și varianta Pro, cu prețuri începând de la 49$ pe an, care include mai multe caracteristici.

CITEȘTE ȘI
8 instrumente de Inteligență Artificială cu care poți face bani

AIomatic

pluginuri ChatGPT de WordPress aiomatic

Plugin-ul AIomatic îți permite să publici postări noi cu AI generat sau să actualizezi postările vechi cu conținut nou și relevant pentru articolul sau postarea respectivă.

Îi poți spune AI-ului să scrie recenzii negative sau pozitive despre produse, dialoguri între diverse persoane, comentarii despre evenimente, articole relevante pentru titlul unei anumite postări și multe multe altele. Limitele sunt dincolo de propria imaginație!

În cea mai recentă actualizare a plugin-ului, un chatbot AI complet personalizabil cu personaje de chatbot va fi, de asemenea, disponibil pentru a fi utilizat în partea frontală sau în back-end-ul site-ului tău.

Pluginul folosește AI AiomaticAPI, OpenAI sau Microsoft Azure OpenAI GPT-3 și GPT-4 AI pentru a-ți transforma site-ul într-o mașină de autoblogging sau chiar într-una de făcut bani! Poți selecta între AiomaticAPI sau OpenAI, evident, cu un abonament la API-ul ales – plugin-ul va funcționa cu ambele!

Preț: 59 $

Ai Post Generator / Autowriter

pluginuri ChatGPT de WordPress autowriter

Crează postări cu ajutorul inteligenței artificiale doar pe baza titlului: Plugin-ul AI Post Generator este soluția perfectă pentru a crea conținut de înaltă calitate și atractiv pentru site-ul tău WordPress.

Construit cu o tehnologie de ultimă generație de procesare a limbajului natural, acest plugin este capabil să înțeleagă și să interpreteze datele introduse de utilizator, permițându-i să genereze conținut relevant și la obiect.

Vei putea să generezi conținutul în limba pe care o alegi și, în plus față de capacitățile sale lingvistice, AI Post Generator îți găsește, de asemenea, imaginea perfectă pentru orice postare, oferindu-ți posibilitatea de a alege între cel puțin 8 imagini.

Pluginul generează articole de înaltă calitate, mai lungi, utilizând modelul de limbaj GPT-3 al OpenAI (text-davinci-003). Tot ce trebuie să faci este să scrii titlul pe care îl dorești pentru articol, iar plugin-ul va genera conținut relevant și coerent pe baza acestei informații.

Preț: Gratuit.

AI Mojo

pluginuri ChatGPT de WordPress ai mojo

Problema cu crearea conținutului pentru un site WordPress este că poți petrece ore, zile, săptămâni, luni sau ani lucrând la el și nu știi niciodată dacă va fi suficient de bun pentru a atrage trafic. Dacă nu ai timp să îl creezi singur și nu ești dispus să plătești pe cineva să o facă, cum vei găsi o modalitate de a crea genul de conținut care să atragă cititori și spectatori pe site-ul tău?

AI Mojo este un instrument de scriere cu inteligență artificială care te poate ajuta să creezi conținut pentru site-ul tău WordPress. Poate genera articole de blog, descrieri de produse, postări în social media, titluri, rezumate și multe altele. De asemenea, te poate ajuta să îți îmbunătățești abilitățile și stilul de scriere cu feedback și sugestii.

CITEȘTE ȘI
Cele mai bune instrumente pentru dublaj AI

Generează articole de blog pe baza subiectului, a cuvântului cheie sau a structurii. De asemenea, poți alege tonul, stilul și lungimea postărilor de blog. Generează descrieri de produse pe baza numelui produsului, a categoriei sau a caracteristicilor specifice. Poți alege tonul, stilul și lungimea descrierilor produselor tale.

Generează postări pentru social media pe baza subiectului, a cuvântului cheie sau a mesajului. Poți alege tonul, stilul și lungimea postărilor din social media. Generează titluri pe baza subiectului, a cuvântului cheie sau a mesajului. Și așa mai departe.

Preț: Gratuit.

AiBud WP

pluginuri ChatGPT de WordPress aibud wp

AI Bud WP este un plugin gratuit care oferă un chatbot, un generator de imagini și conținut, model finetuning, scriitor de produse WooCommerce, optimizator SEO, traducător de conținut și funcții de corectare a textului, etc. Bazat pe GPT-3 și GPT-4 de la OpenAI, acest plugin WordPress exploatează puterea celei mai recente tehnologii AI pentru a produce conținut de înaltă calitate în diferite limbi (româna inclusă), cu stiluri de scriere și tonuri personalizabile care se potrivesc nevoilor tale.

Fie că ai nevoie să creezi articole de blog atractive cu titluri SEO, descrieri de produse, imagini uimitoare din punct de vedere vizual, sau corectarea textului, traducerea textului în peste 30 de limbi, AiBud WP WordPress plugin te rezolvă. Un instrument ușor de utilizat, alimentat de inteligența artificială, care simplifică procesul de creare a conținutului.

Preț: Gratuit. Varianta Pro costă de la 3,99 $ / lună pentru un site.

Ai Scribe

Cu AI Scribe, poți genera cu ușurință conținut optimizat SEO pentru site-ul tău, folosind modelele din spatele OpenAI și ChatGPT. Acest plugin gratuit pentru WordPress oferă opțiuni personalizabile care îți permit să adaptezi conținutul la nevoile tale specifice. Toate solicitările sunt complet vizibile și editabile în fiecare etapă, iar acestea pot fi modificate sau salvate la nivel global, ajutându-te să reglezi cu precizie întregul proces de creare a conținutului. Pluginul are încorporată chiar și o gamă de coduri scurte de prompturi pentru a-ți oferi un control mai mare asupra conținutului.

Mai mult decât un simplu generator de conținut, AI Scribe este o soluție cuprinzătoare de redactare a conținutului și a blogurilor AI, care se integrează perfect în mediul WordPress și oferă compatibilitate și integrare completă atât cu editorul clasic, cât și cu editorul de blocuri Gutenberg. Plugin-ul este, de asemenea, compatibil cu plugin-urile SEO populare, cum ar fi Yoast SEO, Rank Math, AIOSEO și SEOPress, oferind meta-date generate de AI care sunt salvate automat în aceste plugin-uri împreună cu cuvintele cheie principale.

Preț: Gratuit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top