generatoare de nume pentru afacerea ta

5 generatoare A.I. de nume pentru afacerea ta

Ni s-a întâmplat ca în momentul în care înființăm o companie sau vrem să construim un website sau un magazin virtual sau orice altă afacere, să fim în pană de idei în privința numelui pe care să-l alegem. Ne chinuim mintea în fel și chip și nimic nu pare să iasă, nimic nu ne place și nu ne convine, nimic nu pare potrivit.

Dar dacă ar face altcineva acest lucru, și încă la o scară mult mai mare, generându-ne idei și liste de nume din care să alegem? Din fericire, odată cu invazia modelelor ce folosesc inteligența artificială, au apărut instrumente aflate la îndemâna oricui, care utilizează A.I.-ul pentru a te ajuta să găsești numele perfect. Cum să folosești A.I.-ul ca să găsești un nume pentru afacerea ta?

Aceste instrumente folosesc algoritmi pentru a analiza cuvintele și frazele pe care le introduci și sugerează nume pe baza datelor primite. De asemenea, acestea pot sugera nume pe baza tendințelor populare din industria în care activezi sau din zona geografică în care te afli. Utilizând tool-urile A.I., poți găsi rapid un nume unic și memorabil pentru afacerea ta.

5 generatoare A.I. de nume pentru afacerea ta:

1 Namelix

generatoare de nume pentru afacerea ta

Namelix e generatorul de nume A.I. care ne place cel mai mult, și asta deoarece, spre deosebire de alte tool-uri care îți recomandă nume luate din liste sau dicționare, Namelix permite generarea unui nume pentru afaceri în baza algoritmului său care intră în funcțiune după introducerea unor cerințe minimale în legătură cu ceea ce dorești să primești.

Namelix este ușor de utilizat. Practic, introduci la început niște cuvinte cheie legate de afacerea ta, după care sugerezi un stil de nume (care poate fi automat sau de diverse tipuri – nume compuse, format din două cuvinte, cuvinte ne-englezești etc), adaugi o scurtă descriere a afacerii (câteva cuvinte) și boom! – primești o listă cu propuneri de nume.

CITEȘTE ȘI
Cele mai bune instrumente pentru dublaj AI

Atenție: lucrurile bune nu se opresc aici, însă. Fiecare propunere de nume are un logo propriu creat automat de A.I., fiind pus pe un „cartonaș” digital pe care dacă clichezi vei putea edita mai multe, creându-ți un logo așa cum vrei (fonturi, culori, dimensiuni, etc). Ba, mai mult, primești propuneri de design din partea lui Namelix.

Și încă n-am terminat. Poți să-ți verifici automat domeniul cu numele ales, pe site-ul Namecheap, unde vei primi informații în legătură cu disponibilitatea domeniului respectiv, dacă acesta este liber putând să-l achiziționezi direct.

2 Zyro

generatoare de nume pentru afacerea ta

Zyro este un generator de nume AI, care permite generarea de nume de afaceri cu un singur clic. Tot ce trebuie să faci este să introduci unul sau două cuvinte cheie, după care Zyro îți va propune zeci de nume de afaceri.

Zyro e ușor de folosit, e rapid, dar nu dispune de o opțiune deverificare a numelor de afaceri generate. Utilizarea lui Zyro este gratuită.

3 Squadhelp

generatoare de nume pentru afacerea ta

Squadhelp este un generator de nume de afaceri bazat pe A.I., capabil să genereze o listă în câteva secunde. El pune o etichetă de preț pe fiecare nume generat și astfel îți poți da seama dacă numele respectiv a fost deja luat de alții. Pentru un pachet de 1000 de dolari / nume te alegi cu numele în sine, numele de domeniu și designul logo-ului. Avantajul Squadhelp este că servește nume de afaceri creative, dar dezavantajul fiind că, dacă vrei tot pachetul, prețul este  destul de ridicat. Altfel, serviciul căutării de nume e gratuit.

4 Biznamewiz

Biznamewiz e un A.I. name generator pentru afaceri care prezintă un site prietenos și cu un design modern, unde lucrurile stau la fel de simplu: introduci în modulul de generare minim un cuvânt cheie și primești o listă de propuneri de nume pentru afacerea ta. Dacă faci click pe unul dintre acele nume, ți se va verifica dacă e disponibil domeniul respectiv, pentru a-l putea cumpăra. De asemenea, îți poți salva numele care ți-au plăcut pentru a le re-evalua mai târziu.

CITEȘTE ȘI
9 instrumente AI gratuite

5 WP Beginner

generatoare de nume pentru afacerea ta

WP Beginner e un alt generator A.I. de nume pentru afacerea ta, înglobat în acest site care promite să-ți ofere tot ceea ce trebuie să știi despre platforma WordPress. Căutarea e simplă și se face introducând unul sau mai multe cuvinte-cheie, dar nu vei primi nume de afaceri, așa cum se laudă programul, ci nume de domenii, care sunt și verificate automat dacă sunt disponibile.

Citește și: Am testat cele mai bune generatoare de imagini A.I., pe care să le folosești în 2023

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top