cum să-ți faci poza de profil

Cum să-ți faci o poză de profil cu ajutorul unui instrument A.I.

O fotografie de profil bună reprezintă un element esențial dacă dorești să îți creezi o imagine profesională pe rețelele de socializare. Fie că vorbim despre LinkedIn, Twitter, Facebook sau Medium, o fotografie de profil atrăgătoare poate face diferența în privința încrederii generate de primul contact vizual. Poate că nu te-ai străduit prea mult în acest sens până acum, dar a sosit momentul să ai o poză de profil cu adevărat cool. Aici intră în scenă PFP Maker.

PFP Maker este un instrument online gratuit cu ajutorul căruia poți crea fotografii de profil profesionale excepționale, complet unice, cu ajutorul inteligenței artificiale. PFP Maker poate genera un număr mare de fotografii de profil dându-ți posibilitatea să faci modificări minore la fotografiile de profil create anterior, desigur, dacă acest caz este necesar.

Cum funcționează PFP Maker, versiunea gratuită

Cum să-ți faci o poză de profil cu ajutorul unui instrument A.I.

PFP Maker funcționează foarte simplu și sunt necesari următorii pași pentru a te alege cu o poză de profil de calitate.

1 Încarci o fotografie de-a ta, care să aibă maxim 5 MB și să fie în format JPG sau PNG, de preferință portret.

2 PFP Maker folosește inteligența artificială pentru a șterge fundalul original al fotografiei, lăsând liber portretul tău.

3 Acum poți alege dintr-o multitudine de șabloane de fotografii de profil și poți folosi instrumentele de customizare a pozei a șablonului ales: redimensionare, schimbarea poziției, a culorilor, a umbrelor și a fundalului.

4 După ce te-ai decis la versiunea finală, descarci fotografia direct în computer.

PFP Maker nu reține fotografiile încărcate decât maxim 24 de ore pe serverele sale.

Cum să-ți faci o poză de profil cu ajutorul unui instrument A.I.

Versiunea pe bani a PFP Maker îți generează fotografii de profil de tip avatar

PFP Maker are și o versiune pe bani, unde inteligența artificială intră mult mai mult în acțiune. Tool-ul folosește un software complex de inteligență artificială generând în mod automat peste 100 de poze de profil realiste din punct de vedere fotografic, în diverse stiluri de design, așa cum nici nu-ți puteai imagina. AI Profile Picture Maker te poate îmbrăca în cel mai frumos costum, te poate transforma într-un erou fantastic, într-un pasionat de sport sau chiar într-un personaj de joc video. Practic, nu există limite pentru imaginația A.I.-ului.

CITEȘTE ȘI
Cele mai bune instrumente pentru generarea de voci deepfake

Trebuie să încarci mai multe fotografii diverse, în medii diferite, cu expresii faciale diferite, în stiluri diferite. Cele mai bune rezultate se obțin dacă încarci 4-8 prim-planuri ale feței cu umeri și 10-12 fotografii cu corpul întreg.

Din nou, pentru cei circumspecți, site-ul susține că fotografiile tale sunt folosite exclusiv pentru procesarea internă a A.I., nu sunt reținute și nu sunt livrate unor terțe părți fără permisiunea ta, acordând o atenție specială preocupărilor legate de confidențialitate. PFP Maker precizează că fotografiile tale sunt folosite o singură dată, pentru antrenarea modelului de bază A.I. întru generarea fotografiilor tale de profil, iar după 30 de zile fotografiile originale și modelul A.I. vor fi șterse, urmând să rămână stocat doar modelul inițial, pentru a-ți oferi posibilitatea să-l ajustezi și să te joci gratuit cu diferite stiluri și scene până ești mulțumit 100% de rezultat.

Prețul pentru versiunea Pro a PFP Maker este de 9 dolari, plătibili o singură dată.

Citește și: Cum să ai muzică fără licență pentru proiectele de YouTube și nu numai? Cu A.I.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top