extensii chatgpt

5 extensii foarte utile pentru utilizarea ChatGPT

ChatGPT de la OpenAI a luat cu asalt lumea internetului grație abilității sale de a produce răspunsuri de tip conversațional oferind multe informații generate în urma solicitărilor userului. Dar, ChatGPT poate face mult mai mult decât să-ți răspundă la interogări pe un browser web. Se pare că mulți dezvoltatori folosesc deja ChatGPT pentru a ajuta la crearea de extensii Chrome de care să beneficieze utilizatorii. Iată 5 extensii gratuite ChatGPT care te vor face mai productiv.

ChatGPT pentru Google

ChatGPT pentru Google este o extensie gratuită disponibilă în magazinul web Chrome, care poate fi instalată pe browserul web Google Chrome. În principiu, în acest moment este probabil una dintre cele mai bune implementări ale ChatGPT care poate fi utilizată împreună cu Google. Pentru a declanșa un răspuns din partea ChatGPT, tot ce trebuie să faci este să pui un semn de întrebare la sfârșitul interogării în timpul căutării pe Google. Reține și faptul că trebuie să te conectezi la contul OpenAI pentru a accesa serviciul ChatGPT prin intermediul acestei extensii.

Iată cum funcționează ChatGPT for Google:

ChatGPT pentru WhatsApp și Telegram

Acum poți trimite mesaje text cu ChatGPT pe platforme de mesagerie precum WhatsApp și Telegram. Pentru ca acest lucru să funcționeze, trebuie să instalezi Telegram web sau WhatsApp web pe computerul tău, să descarci fișierul sursă pentru botul ChatGPT creat de @altryne de pe Github și apoi să configurezi alte câteva lucruri pentru a obține propriul bot cu funcție ChatGPT pe WhatsApp și Telegram. WhatsApp aici, Telegram aici.

Dacă, totuși, vrei să urmezi calea ușoară, ai aici o extensie Chrome pentru a folosi ChatGPT cu WhatApp.

CITEȘTE ȘI
Am testat cele mai bune generatoare de imagini A.I., pe care să le folosești în 2023

Folosește ChatGPT cu comandă vocală

Ești fan Alexa sau Siri? Atunci probabil că, de obicei, îți place să transmiți cu voce tare comenzile cu întrebări legate de diverse căutări și nevoi. A apărut deja o extensie care îți permite să vorbești direct cu ChatGPT, folosind browserul Chrome. Se numește Promptheus și o poți descărca de aici. Iată și cum funcționează:

Salvează tot ce ai generat cu ChatGPT

Ai conversații profunde și interesante cu ChatGPT pe care ai prefera să le salvezii pentru a le reciti – sau poate să scrii ulterior o carte în care să integrezi cunoștințele sale? Atunci poți salva toate conversațiile avute cu ChatGPT într-un link PDF, PNG sau HTML, folosind această extensie pentru Chrome, Edge sau Firefox.

Fă un rezumat al unei pagini web cu ChatGPT

Poți rezuma rapid și ușor orice site web cu addon-ul Summarize fără a părăsi pagina curentă. Summarize funcționează indiferent că e vorba de știri, articole, bloguri sau rapoarte de cercetare. Instrumentul de rezumare A.I. alimentat de ChatGPT este conceput pentru a oferi rezumate de înaltă calitate, care maximizează compilarea paginii respective și viteza de citire. Poți naviga rapid prin toate paginile deschise folosind Summarize și poți petrece mai mult timp cu lucrurile care consideri că au o importanță mai mare pentru tine

Iată cum funcționează Summarize:

Citește și: 10 de moduri distractive în care să folosești ChatGPT

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top