Tool-uri A.I. gratuite pe care să le folosești în 2023

Tool-uri A.I. gratuite pe care să le folosești în 2023

În lumea tehnologiei, inteligența artificială (A.I.) a devenit un instrument din ce în ce mai important și mai utilizat pe scară largă. De la îmbunătățirea operațiunilor în diverse zone de business la progresul cercetării științifice, A.I.-ul are puterea de a transforma industriile și domeniile de studiu.

Deja există o multitudine de instrumente de inteligență artificială disponibile pentru cei care doresc să încorporeze această tehnologie în activitatea lor. În acest articol, vom explora pe scurt 10 cele mai bune instrumente A.I. gratuite pe care le poți utiliza în acest an, câte unul din diverse domenii de activitate, opțiuni ce pot fi accesate cu ușurință fără a sparge banca, ba chiar dimpotrivă.

Iată, așadar, 10 tool-uri A.I. gratuite, pe care să le folosești în 2023:

Conversații și răspunsuri la orice întrebare: ChatGPT

chatgpt

ChatGPT este un chatbot cu model lingvistic dezvoltat de compania OpenAI pe baza GPT-3.5. Acesta are o capacitate remarcabilă de a interacționa sub forma unui dialog conversațional și de a oferi răspunsuri care pot părea surprinzător de umane.

Generare de imagini: DALL-E2

Tool-uri A.I. gratuite pe care să le folosești în 2023 dalle

DALL-E este o versiune cu 12 miliarde de parametri a GPT-3 antrenată pentru a genera imagini din descrieri de text, utilizând un set de date de perechi text-imagine și creată de compania OpenAI. DALL-E2 are un set divers de capacități, inclusiv crearea de versiuni antropomorfizate ale animalelor și obiectelor, combinarea unor concepte fără legătură între ele în moduri plauzibile, redarea textului și aplicarea de transformări la imagini existente.

Text to speech: FreeTTS

Tool-uri A.I. gratuite pe care să le folosești în 2023 freetts

Free TTS aduce vocile TTS hi-quality de la Google într-un instrument de navigare ușor de utilizat. Poți introduce până la 5.000 de caractere de text, cu mai mult de 10 tipuri de voci în limba engleză din SUA și aproximativ 30 de limbi și dialecte disponibile în total. Ascultă online sau descărcă fișierul în format MP3. Free TTS suportă, de asemenea, SSML, oferind utilizatorilor mai mult control asupra stilurilor de vorbire – dar conturile gratuite pot converti doar 6.000 de caractere pe săptămână.

CITEȘTE ȘI
Ce este GPT-4, care sunt diferențele față de GPT-3 și cât costă

Traduceri de texte: DeepL

deepl Tool-uri A.I. gratuite pe care să le folosești în 2023

DeepL Translator este un motor de traducere automată neuronală care utilizează rețele neuronale pentru a converti textul dintr-o limbă în alta, dezvoltat de Jaroslaw Kutylowski începând cu 2017.

DeepL traduce între 24 de limbi și 552 de perechi de limbi și este deținut de DeepL GmbH, o companie cu sediul în Köln, Germania. DeepL Translator este disponibil gratuit, dar există unele limitări în ceea ce privește numărul de cuvinte traduse și alte caracteristici. Pentru a elimina aceste limitări, te poți abona la versiunea Pro.

Marketing și SEO: H-Supertools

Tool-uri A.I. gratuite pe care să le folosești în 2023 hsupertools

H-supertools oferă cele mai bune instrumente de SEO și Digital Marketing 100% gratuite de pe internet aproape tot ceea ce are nevoie un blogger care nu vrea să cheltuiască vreun ban pe instrumente digitale, dar care totuși vrea să se dezvolte online.

H-Supertools include și o secțiune de instrumente A.I.. – printre acestea, un A.I. writer, un outline generator, un traducător și un generator de titluri pentru clipurile de YouTube.

Muzică fără copyright pentru proiectele video: Soundraw

soundraw Tool-uri A.I. gratuite pe care să le folosești în 2023

Soundraw este un generator de muzică pentru creatorii de conținut. Alegi genul, instrumentele, starea de spirit, durata, etc. a muzicii pe care o dorești și lași A.I.-ul să creeze melodii foarte bune în doar câteva secunde. Alegeți una dintre cele 15 piese generate și o poți  modifica în continuare pentru a se potrivi mai bine cu conținutul tău. Crearea de piese e gratuită, dar pentru descărcarea lor trebuie să plătești un plan. Însă doar o lună de abonament îți poate aduce sute de piese pe care să le folosești ulterior, fiindcă poți descărca zilnic 50 de fișiere.

CITEȘTE ȘI
Cele mai bune instrumente text-to-speech bazate pe inteligența artificială

Animații de fotografii vechi: Deep Nostalgia

Tool-uri A.I. gratuite pe care să le folosești în 2023 deepnostalgia

Deep Nostalgia este un instrument A.I. care permite utilizatorilor să adauge animații faciale la fotografii vechi. De asemenea, cu ajutorul acestui instrument dezvoltat de MyHeritage se pot crea scurte clipuri animate. Deep Nostalgia poate adăuga animații diverse, cum ar fi clătinări din cap, clipiri, înclinări ale capului și chiar zâmbete, la orice poză de portret pe care o alegi. Poți anima gratuit câteva fotografii, dacă vrei un număr nelimitat, trebuie să alegi un plan tarifar MyHeritage.

Creare de personaje: Character AI

Tool-uri A.I. gratuite pe care să le folosești în 2023 character ai

Character.ai este o aplicație web de tip chatbot pe baza unui model de limbaj neuronal care poate genera răspunsuri text asemănătoare cu cele umane și poate participa la conversații contextuale. Construit de către foștii dezvoltatori ai LaMDA de la Google, Noam Shazeer și Daniel De Freitas, modelul beta a fost lansat pentru public în septembrie 2022.

Utilizatorii au posibilitatea de a crea „personaje”, cu propriile „personalități”, stabilind parametri specifici și apoi publicându-le în comunitate pentru ca alții să interacționeze cu ele. Multe personaje se pot baza pe surse media fictive sau pe celebrități, în timp ce altele sunt complet originale, unele fiind create cu anumite obiective, cum ar fi să ajute la scrierea creativă sau să participe la un joc de aventură bazat pe text. Utilizatorii se pot conecta cu un personaj singular sau pot organiza chat-uri de grup care conțin mai multe personaje ce conversează între ele și/sau cu utilizatorul în același timp.

Povești pentru copii: BedTimeStory

Tool-uri A.I. gratuite pe care să le folosești în 2023 bedtimestory

Creați povești personalizate în doar câteva secunde. Poți genera o poveste despre copilul tău, incluzând unii membri ai familiei ca personaje, sugerând un gen, un stil de poveste, o morală și multe altele. Inteligența artificială își face treaba, urmând să primești inclusiv o imagine generată A.I. (pentru contul free. Mai multe imagini pentru un cont Pro).

CITEȘTE ȘI
9 instrumente AI gratuite

Joc fantasy: AI Dungeon

Tool-uri A.I. gratuite pe care să le folosești în 2023 ai dungeon

AI Dungeon este o simulare de tip fantasy, bazată pe text și generată de A.I., care oferă posibilități infinite. Spre deosebire de majoritatea jocurilor în care experimentezi lumi create de designerii de jocuri, cu AI Dungeon, poți dirija inteligența artificială să creeze lumi, personaje și scenarii cu care personajul tău să interacționeze. Ai putea conduce o armată care luptă împotriva unei invazii extraterestre sau ai putea fi un detectiv care investighează tentativa de asasinare a reginei zânelor.

Citește și: 7 generatoare de conținut A.I., gratuite sau foarte ieftine

1 thought on “Tool-uri A.I. gratuite pe care să le folosești în 2023”

  1. Pingback: Știri pe scurt – 9 ianuarie 2023 » ComputerBlog.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top