chat gpt custom instructions

ChatGPT extinde ‘Instrucțiunile personalizate’ pentru utilizatorii serviciului gratuit. Momentan, nu și pentru cei din UE

După ce inițial a fost lansată doar pentru utilizatorii cu plată ai ChatGPT, acum “Instrucțiunile personalizate” sunt disponibile și pentru utilizatorii ce utilizează planul gratuit. Aceste instrucțiuni personalizate permit utilizatorilor să-și customizeze interacțiunile cu ChatGPT în funcție de nevoile și preferințele lor unice, făcând conversațiile mai dinamice și mai relevante. Indiferent dacă ești un student în căutare de ajutor pentru teme, un aspirant la scris în căutarea de idei sau o minte curioasă care explorează diferite teme, modelul AI poate fi acum adaptat pentru a genera răspunsuri mai relevante și personalizate. Odată ce utilizatorii își setează preferințele sau cerințele folosind Instrucțiunile personalizate, ChatGPT va lua în considerare aceste intrări în fiecare interacțiune ulterioară, eliminând nevoia de a repeta instrucțiunile. Acesta facilitează conversațiile și promovează un dialog mai captivant și productiv cu AI-ul.

Informații despre caracteristica ‘Instrucțiuni personalizate’

Inițial, lansarea acestei caracteristici a fost disponibilă doar pentru utilizatorii plătiți ai ChatGPT. Fie că ești un student în căutare de ajutor pentru teme, un scriitor care dorește să dezvolte idei sau un tip curios care explorează diverse subiecte, ChatGPT poate lua în considerare instrucțiunile specifice pentru a genera răspunsuri mai relevante.

Beneficiile ‘Instrucțiunilor personalizate’

Cu această caracteristică, poți obține următoarele beneficii:

  1. Personalizarea interacțiunilor: Instrucțiunile personalizate îți permit să adaptezi dialogul cu ChatGPT în funcție de nevoile și preferințele tale. Ai posibilitatea de a controla modul în care AI-ul îți răspunde și să obții informații mai relevante.
  2. Eliminarea repetării instrucțiunilor: Odată ce stabilești preferințele sau cerințele tale cu ajutorul ‘Instrucțiunilor personalizate’, AI-ul le va lua în considerare în fiecare interacțiune ulterioară. Nu mai este nevoie să repeți instrucțiunile de fiecare dată, ceea ce face conversațiile mai eficiente și mai productive.
  3. Dialog mai productiv și implicat: Personalizarea instrucțiunilor încurajează un dialog bidirecțional mai activ și captivant. AI-ul își adaptează răspunsurile la instrucțiunile tale, astfel încât să poți avea o conversație mai dezvoltată și mai implicată.
CITEȘTE ȘI
Inteligența artificială „atacă” lumea modei

Integrarea cu plugin-uri

Un alt avantaj al ‘Instrucțiunilor personalizate’ constă în integrarea lor cu plugin-urile disponibile pe platformă. Prin includerea unor detalii specifice furnizate de tine, cum ar fi locația sau preferințele tale, AI-ul poate interacționa perfect cu aceste plugin-uri și poate oferi răspunsuri mai precise și mai relevante contextului. Astfel, vei beneficia de o experiență îmbunătățită și mai bogată cu ChatGPT.

Măsuri de siguranță

OpenAI a adaptat măsuri de siguranță pentru a integra caracteristica ‘Instrucțiuni personalizate’. Instrucțiunile care încalcă politicile de utilizare vor fi identificate și ignorate pentru a menține un mediu sigur pentru toți utilizatorii. Siguranța și securitatea ta sunt prioritare pentru noi.

Folosirea ‘Instrucțiunilor personalizate’ pentru îmbunătățirea performanței

OpenAI utilizează ‘Instrucțiunile personalizate’ pentru a perfecționa capabilitățile modelului ChatGPT. Prin obținerea unor instrucțiuni specifice de la utilizatori, compania poate avea un feedback mai detaliat și îmbunătăți performanța AI-ului. Compania OpenAI este transparentă în ceea ce privește aceste procese și oferă utilizatorilor control total asupra setărilor și preferințelor lor privind datele. Poți activa sau dezactiva această funcție în funcție de preferințele tale și de nivelul de personalizare dorit. OpenAI dorește să-ți ofere posibilitatea de a avea control total asupra experienței tale de utilizare.

Modul de activare a ‘Instrucțiunilor personalizate’

Dacă vrei să beneficiezi de avantajele ‘Instrucțiunilor personalizate’, poți activa această funcție în setările contului tău de utilizator. Accesează secțiunea de setări și selectează opțiunea de activare a ‘Instrucțiunilor personalizate’. Cu doar câteva click-uri, vei putea personaliza interacțiunile cu ChatGPT în conformitate cu preferințele tale.

Limitări actuale

Deși ‘Instrucțiunile personalizate’ sunt o caracteristică benefică pentru experiența utilizatorului, este important de menționat că există câteva limite în acest moment. Această funcție nu este disponibilă pentru utilizatorii din UE și Regatul Unit, dar OpenAI are planuri de a extinde accesul cât mai curând posibil.

CITEȘTE ȘI
Getty Images lansează Generative AI, un generator de imagini bazat pe inteligența artificială

Citește și: A fost anunțată apariția Dall-E 3

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top