chatgpt Arta de a lucra cu cel mai bun robot conversațional

ChatGPT – Arta de a lucra cu cel mai bun robot conversațional

De când OpenAI a deschis Cutia Pandorei lăsând „la liber” robotul conversațional ChatGPT, regulile „jocurilor” de zi cu zi au început să se schimbe. Sau, punând sub altă formă, mulți dintre noi ne-am dat seama că am intrat într-o nouă eră: cea în care inteligența artificială va începe să domine din ce în ce mai mult toate zonele existenței noastre. Pe undeva, ChatGPT e vârful icebergului și, dincolo de panica inițială pe care ne-a creat-o conștientizarea faptului că AI-ul e aici (și va rămâne aici), gândul următor a apărut cât se poate de limpede: dacă nu învățăm să lucrăm cu AI-ul, suntem – într-un interval de timp mai scurt sau mai lung – pierduți.

De aceea, cei care iau startul corect, vor avea de câștigat. Vor avea un mic avantaj în orice domeniu ar lucra, pentru că inteligența artificială își va face apariția peste tot. Lăsând filozofia la o parte, ne-am gândit să facem un mic ghid legat de ChatGPT și roboții conversaționali, pentru a înțelege mai bine ce e cu ei și ce caută ei în viețile noastre. Descarcă, așadar, e-book-ul nostru gratuit și vei avea, printre altele:

  • 50 de prompt-uri ChatGPT bune de folosit pentru diverse ipostaze
  • Cele mai bune practici și prompt-uri pentru conversații de efect
  • Cum să scrii cele mai bune prompt-uri pentru ChatGPT
  • Cum să eficientizezi prompt-urile ChatGPT
chatgpt Arta de a lucra cu cel mai bun robot conversațional

Completează formularul de mai jos, apoi descarcă gratuit e-book-ul ChatGPT – Arta de a lucra cu cel mai bun robot conversațional

Scroll to Top