deepfake

Cele mai bune instrumente pentru generarea de voci deepfake

Ai creat un videoclip sau un podcast și vrei să îmbunătățești sunetul înregistrării tale? Sau poate pur și simplu vrei să experimentezi cu diferite voci și să creezi personaje virtuale cu voci unice? În oricare dintre cazuri, ai venit în locul potrivit! În cele ce urmează, vom arunca o privire asupra celor mai bune instrumente pentru generarea de voci deepfake. Ceea ce face aceste instrumente atât de interesante este capacitatea lor de a îmbunătăți și emula livrarea vocală a profesioniștilor în domeniul televiziunii și radioului. Evaluează diferite aspecte, precum prețul, calitatea rezultatelor, caracteristicile, ușurința de utilizare și precizia, pentru a te ajuta să iei cea mai bună decizie. Descoperă cele mai bune generatoare de voci deepfake AI, printre care se numără Resemble AI, Fakeyou, Descript, VoiceAI și ReplicaStudios. Odată ce începi să le utilizezi, vei fi uimit de cât de ușor este să obții voci deepfake de o calitate profesională!

Resemble AI

Resemble AI este un generator foarte puternic de text-to-speech și deepfake AI care poate crea un sunet de înaltă calitate fără a necesita cantități mari de date. De fapt, AI-ul care alimentează acest cel mai bun software de clonare a vocii are nevoie doar de aproximativ 5 minute pentru a începe.

Poți utiliza samplerul rapid al instrumentului pentru a-l antrena pe Resemble să imite propria voce sau să încarci clipuri preînregistrate în loc să generezi apoi cea mai bună voce ai. Clipurile pot fi, bineînțeles, și din vocea altcuiva.

Una dintre cele mai impresionante caracteristici ale acestui instrument este capacitatea sa de a utiliza o formă de modulare care schimbă intonația și adaugă emoție discursului.

Preț: Resemble AI poate fi încercat gratuit (2 minute), apoi există două planuri tarifare. Planul Basic (pay as you go) costă $0.006 pe secundă, iar pentru Planul Pro trebuie să ceri o ofertă.

Fakeyou

fake you

Fake You este un produs de sinteză vocală bazat pe tehnologia inteligenței artificiale, care poate fi utilizat pentru a genera un discurs artificial natural și „curgător”. Este unul dintre cele mai bune generatoare (parțial) gratuite de voci AI, care poate genera cele mai bune voci AI.

Funcția sa principală este de a converti textul în vorbire și poți alege diferiți parametri, cum ar fi vocea, viteza de vorbire și intonația pentru a personaliza discursul generat. Calitatea vocii lui FakeYou este mai naturală, mai realistă și mai fină decât tehnologia tradițională de sinteză vocală.

FakeYou utilizează tehnici de învățare profundă pentru a genera cea mai bună voce AI și utilizează tehnici moderne de învățare profundă, cum ar fi modele de rețele neuronale și mecanisme de autoatenție.

În mod specific, utilizează modelul Transformer, cu sursă deschisă WaveGlow și Glow TTS, pentru a îmbunătăți naturalețea vorbirii. FakeYou utilizează, de asemenea, seturi de date de vorbire pe scară largă pentru a antrena modelul, îmbunătățind astfel calitatea și diversitatea vorbirii generate.

Preț: Există trei planuri: Plus (7 $ / lună), Pro (15 $ / lună), Elite (25 $ / lună).

Descript

descript

Descript îți permite să editezi podcasturi și alte tipuri de conținut audio, dar are și o funcție pentru a crea o voce artificială, numită Overdub. Inițial, instrumentul îți cere să vorbești timp de cel puțin 30 de minute citind un scenariu furnizat de instrument. Odată ce ai terminat, aparatul îți va analiza vocea și va putea să o reproducă. Acest proces se mai numește și deepfaking. Prin intermediul lui vei putea apoi să tastezi conținut nou în loc să îl înregistrezi, ceea ce este extrem de benefic pentru cei care fac podcasting. Avantajele Descript sunt că are o platformă de podcast încorporată și o varietate de planuri de abonament.

CITEȘTE ȘI
7 instrumente AI de planificare a călătoriei, pentru itinerarii spectaculoase

Preț: Există un plan gratuit, care include o oră de înregistrare pe lună, și alte trei planuri – Creator (12$ / lună), Pro (24$ / lună) și Enterprise (custom).

Replica

replica

Pentru toți dezvoltatorii de jocuri care se întreabă cum să obțină cele mai bune voci pentru personajele lor, Replica este răspunsul. În cazul în care costurile de producție reprezintă o problemă, Replica îi ajută pe utilizatori să lucreze la scenarii înainte de a aduce actorii vocali pentru a face schimbări rapide și ușoare. Odată ce scenariul primește undă verde, utilizatorii pot merge mai departe cu înregistrarea și pot economisi timpul și efortul cheltuit pe post-producție. Studiourile de animație pot, de asemenea, să folosească acest software pentru a adăuga sunete la lucrările lor și pentru a experimenta cu lucrările lor creative.

Replica este un instrument optim pentru dezvoltatorii de jocuri și studiourile de animație, permițând modalități de îmbunătățire a scenariului și de reducere a costurilor, amestecând vocile și emoțiile conținute în ele. Partea mai puțin bună la Replica este că artiștii vocali sunt puși la dispoziție doar la cerere

Preț: Se poate testa gratuit și există un plan unic, de 36$ pentru patru ore de voice acting.

Lovo.ai

Lovo.ai este un instrument bazat pe web pentru crearea de voci false de celebrități. Există aproximativ 180 de voci din care poți alege, în 33 de limbi diferite, prin urmare vei găsi cu siguranță vocea pe care o dorești. În plus, în fiecare lună sunt adăugate mai multe voci noi, de înaltă calitate și foarte elaborate. Fiecare dintre ele reproduce în totalitate vocea gazdei originale. Timpul d ecreare este rapid, iar înărcarea sistemului este minimă.

De asemenea, inteligența artificială poate distinge emoțiile care au fost create cu semne de punctuație și le poate transfera în rezultatul final. Cel mai important avantaj este că poți experimenta toate funcțiile acestui program absolut gratuit.

Preț: Pe lângă planul gratuit, poți alege din alte trei planuri: Basic (25$ / lună – 2 ore de generare de voci), Pro (36$) și Pro Plus (149$).

Voice AI

Voice.AI este, de asemenea, un produs de generare a vocii bazat pe tehnologie AI, cu funcția principală de conversie a textului în vorbire naturală, suportând mai multe limbi, precum și selectarea tonului. Acesta dispune de un grad ridicat de realism și de fluență naturală în vocea generată, precum și de funcții de personalizare.

Voice.AI utilizează tehnologii care includ deep learning, procesarea limbajului natural, sinteza vorbirii și alte tehnologii avansate din domenii conexe, dintre care modelele de deep learning reprezintă tehnologia sa de bază pentru a genera o voce artificială de înaltă calitate prin antrenarea masivă a datelor.

CITEȘTE ȘI
Cele mai bune servicii de traducere bazate pe Inteligența Artificială (A.I.)

În plus, acest instrument pentru generarea de voci deepfake utilizează, de asemenea, tehnologia de procesare a semnalelor sonore pentru a îmbunătăți calitatea și fidelitatea vorbirii generate.

Preț: Încercare gratuită, apoi preț la cerere.

iSpeech

ispeech

iSpeech este un generator de voce deepfake pe care îl poți utiliza absolut gratuit. Instrumentul este disponibil online și poate fi, de asemenea, descărcat, cu condiția să fii dispus să te înregistrezi mai întâi pentru a-ți face un cont.

În afară de un instrument de clonare a vocii, iSpeech oferă, printre altele, soluții de text-to-speech, recunoaștere vocală și citire web. Dacă dorești să începi rapid să te familiarizezi cu iSpeech, poți utiliza unul dintre demo-urile disponibile aparținând unor celebrități precum Scarlett Johansson, Arnold Schwarzenegger sau Barrack Obama. În caz contrar, îți poți înregistra propriile voci și poți crea șabloane personalizate.

Preț: gratuit

Cum să alegi un instrument pentru generarea de voci deepfake

deepfake

Preț

Primul factor de luat în considerare atunci când alegi un instrument pentru generarea de voci false profunde este prețul. Stabilește-ți un buget și compară prețurile diferitelor instrumente disponibile pe piață. Analizează ce oferă fiecare instrument în funcție de nivelul de preț și hotărăște care se potrivește cel mai bine nevoilor și bugetului tău.

Calitatea rezultatelor

Calitatea rezultatelor este un alt aspect important de luat în considerare. Caută instrumente care oferă rezultate autentice și naturale, care sună ca voci reale. Recenziile și exemplele de utilizare pot fi utile pentru a evalua calitatea rezultatelor oferite de fiecare instrument.

Caracteristici

Analizează caracteristicile oferite de fiecare instrument și hotărăște care sunt cele mai relevante pentru nevoile și preferințele tale. Unele instrumente pot oferi opțiuni avansate de ajustare a vocii sau posibilitatea de a adăuga efecte sonore, în timp ce altele se concentrează pe facilitarea procesului de generare a vocilor false. Alege instrumentul care oferă funcționalitățile pe care le consideri esențiale.

Ușurința de utilizare

Ușurința de utilizare a instrumentului este un factor important. Analizează interfața și funcționalitățile instrumentului și hotărăște care sunt cele mai intuitive și accesibile pentru tine. Instrumentul ar trebui să ofere o experiență de utilizare plăcută și facilă, indiferent de nivelul tău de experiență în generarea de voci false.

Precizia

Asigură-te că instrumentul pe care îl alegi oferă un nivel ridicat de precizie în redarea tonalității și intonației dorite. Alege un instrument care poate crea voci false care sună autentice și naturale, fără a fi detectate ca fiind artificiale. Precizia este esențială pentru a obține rezultate satisfăcătoare și profesionale.

Cum să utilizezi un instrument pentru generarea de voci deepfake

deepfake

Pasul 1: Descarcă și instalează instrumentul

Primul pas în utilizarea unui instrument pentru generarea de voci false profunde este descărcarea și instalarea acestuia pe dispozitivul tău (în cazul că aceste nu funcționează exclusiv online). Verifică cerințele de sistem și asigură-te că ai spațiu și resurse suficiente pentru a rula instrumentul în mod eficient.

Pasul 2: Setează preferințele și ajustează nivelul de profunzime

După instalare, deschide instrumentul și setează preferințele tale. Ajustează nivelul de profunzime al vocii false pentru a obține tonul dorit. Ascultă în timp real și ajustează parametrii în consecință pentru a crea cea mai autentică voce falsă posibilă.

CITEȘTE ȘI
Cum să scrii poezii cu inteligența artificială. Trei site-uri pentru poeții A.I.

Pasul 3: Importă textul sau scrie propriul text

După ce ai setat preferințele, este timpul să adaugi textul pe care îl dorești redat de vocea falsă. Poți alege să importi un text existent sau să scrii propriul text direct în instrument. Verifică gramatica și asigură-te că textul este curat și corect pentru a obține cele mai bune rezultate.

Pasul 4: Alege tonalitatea și ritmul dorit

Cu textul importat sau scris, este timpul să alegi tonalitatea și ritmul vocii false. Experimentează cu diferite opțiuni și ascultă în timp real pentru a găsi combinația perfectă. Ajustează tonalitatea și ritmul până când obții rezultatele dorite.

Pasul 5: Exportă rezultatul

După ce ai finalizat ajustările și ai obținut rezultatul dorit, exportă vocea falsă în formatul dorit. Asigură-te că salvezi și păstrezi rezultatul într-un loc sigur pentru a-l folosi în activitățile tale ulterioare.

Cum să obții cele mai bune rezultate cu instrumentele de generare de voci deepfake

Testează diferite setări și ajustează-le

Pentru a obține cele mai bune rezultate, nu ezita să testezi diferite setări și să le ajustezi. Experimentează cu diferite niveluri de profunzime, tonalități și ritmuri. Ascultă rezultatele în timp real și explorează combinații diferite pentru a găsi cea mai autentică voce falsă posibilă.

Încearcă să imiți stilul vocii reale

Dacă dorești să obții rezultate cât mai autentice, încearcă să imiți stilul vocii reale. Focalizează-te pe tonalitate, intonație și ritm pentru a reda vocea falsă într-un mod care să semene cu vocea umană. Ascultă exemple de voci reale și încearcă să imiți în mod subtil modul de vorbire și caracteristicile vocale.

Ajustează textul pentru o livrare mai naturală

Pentru a obține o livrare mai naturală, ajustează textul în consecință. Evită structuri de fraze sau cuvinte care pot suna forțat sau puțin credibil atunci când sunt redactate de o voce falsă. Asigură-te că textul este conversațional și ușor de înțeles pentru a crea o experiență autentică pentru ascultători.

Experimentează cu diferite tipuri de text

Pentru a-ți dezvolta abilitățile de generare de voci false și a obține cele mai bune rezultate, încearcă să lucrezi cu diferite tipuri de text. Experimentează cu discursuri, citate, narări sau alte genuri de texte pentru a descoperi posibilitățile și potențialul instrumentului. Cu cât exersezi mai mult, cu atât vei deveni mai experimentat și mai versatil în generarea de voci false profunde.

Alegerea unui instrument pentru generarea de voci deepfake poate fi o sarcină care presupune o vastă documentare online, dar în final, trebuie să alegi un instrument care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Analizează prețurile, calitatea rezultatelor, caracteristicile, ușurința de utilizare și precizia fiecărui instrument înainte de a lua o decizie. Indiferent de instrumentul ales, asigură-te că exersezi și testezi diferite setări pentru a obține cele mai bune rezultate. Cu timpul și experiență, vei putea crea voci deep fake de înaltă calitate și autentice care vor răspunde nevoilor tale.

Citește și: 8 instrumente de Inteligență Artificială cu care poți face bani

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top