instrumente A.I. generatoare de conținut video

Cele mai bune instrumente A.I. generatoare de conținut video

În era digitală actuală, conținutul video a devenit un element esențial pentru afaceri și pentru creatorii de conținut care doresc să se impună în mediile vizuale. Rapoartele arată că mai mult de 80% din traficul online este reprezentat de conținut video, iar un număr tot mai mare de persoane îl preferă în detrimentul altor forme de conținut digital, precum textul și imaginile. Majoritatea editorilor online se bazează pe rețelele de socializare pentru a-și atinge audiența, iar conținutul video oferă o acoperire organică mai mare decât alte tipuri de conținut. Cu toate acestea, producția și diseminarea conținutului video s-au dovedit a fi, în mod practic, atât consumatoare de timp, cât și costisitoare.

Însă, odată cu avansul Inteligenței Artificiale (IA), această perspectivă se schimbă radical, facilitând mai mult ca niciodată generarea de conținut video. Mai mult, accesibilitatea pentru crearea de conținut video s-a extins semnificativ, datorită gamei variate de instrumente AI generatoare de conținut video disponibile. Vom explora în continuare cele mai bune instrumente AI generatoare de conținut video de pe piață.

Elai.io: Generare AI pe bază de text a videoclipurilor

Operat de o echipă globală de experți în tehnologie AI, Elai.io este un generator AI de videoclipuri de calitate, care permite utilizatorilor să creeze o gamă largă de conținut video din text. Cu Elai.io, poți genera cu ușurință videoclipuri.

Platforma poate fi utilizată pentru a genera un videoclip profesional pornind de la link-ul către un articol sau o postare de blog, în doar trei clicuri. Trebuie doar să copiezi și să lipești URL-ul postării sau textul HTML și să alegi unul dintre șabloanele din biblioteca sa. Tot ce mai trebuie să faci este să revizuiești videoclipul, să faci modificările necesare, să-l generezi și apoi să-l descarci.

Elai.io este util în special pentru user-ii care doresc să creeze videoclipuri de learning fără actori, voiceover-uri sau post-producție. Poți, de asemenea, să-ți îmbunătățești politica de marketing cu videoclipuri de produs captivante alimentate de AI. Sunt disponibile peste 60 de limbi și mai mult de 25 de avataruri din care poți alege. Pe lângă selectarea unui prezentator din bibliotecă, poți solicita și crearea unui avatar personal.

Preț: poți testa Elai.io gratis. Planurile tarifare pornesc de la 29 $ pe lună.

CITEȘTE ȘI
Cele mai bune instrumente AI pentru a scrie cărți

Synthesia.io: Videoclipuri cu avatare AI

Un alt excelent generator AI de conținut video este Synthesia, o platformă de generare AI care îți permite să creezi rapid videoclipuri cu ajutorul avatarurilor AI. Platforma include peste 60 de limbi și diferite șabloane, un screen recorder, o bibliotecă media și multe altele.

Synthesia este utilizat de unele dintre cele mai mari branduri din lume, cum ar fi Google, Nike, Reuters și BBC. Cu Synthesia, nu mai ai nevoie de echipamente video complexe sau locații de filmare. Poți alege din peste 70 de avataruri AI și poți obține chiar și un avatar AI exclusiv pentru brandul tău. Adică, pe lângă avatarurile presetate, poți crea și avatarurile tale.

Platforma de generare AI a vocii facilitează obținerea de voiceover-uri consistente și profesionale, care pot fi ușor editate cu un singur clic. Aceste voiceover-uri includ, de asemenea, subtitrări. După ce ai avatarul și voiceover-ul, poți produce videoclipuri de calitate în doar câteva minute, folosind peste 50 de șabloane. În plus, poți încărca propriile resurse de identitate de brand și obține șabloane personalizate. Ca idee excelentă, cu Synthesia îți poți face, de pildă, propriul canal de știri video, „pensionând-o” astfel pe Andreea Esca.

Preț: 22,50 $ / lună, în care ai incluse 120 minute de video pe an

Pictory: Transformă articolele în videoclipuri atractive

Unul dintre cele mai impresionante instrumente de generare AI de conținut video este Pictory. Cu Pictory AI, poți să creezi și să editezi ușor video-uri de înaltă calitate, fără a avea nevoie de experiență în editare video sau design. Procesul începe prin furnizarea unui scenariu sau a unui articol, care va servi ca bază pentru conținutul video. De exemplu, Pictory poate transforma un articol de blog într-un video captivant, potrivit pentru social media sau pentru site-ul tău. Aceasta este o funcție excelentă atât pentru bloggeri, cât și pentru companiile care doresc să-și îmbunătățească mult calitatea conținutului lor.

Deoarece este cloud-based, Pictory funcționează pe orice calculator, fără să fie nevoie să descarci vreun soft. Cu Pictory, poți să editezi cu ușurință videoclipuri folosind text, lucru perfect pentru editarea de webinarii, podcasturi, înregistrări Zoom și altele. Este simplu de utilizat și durează doar câteva minute până când obții rezultate profesionale care te ajută să-ți dezvolți audiența și brand-ul.

CITEȘTE ȘI
Synthesia, instrumentul A.I. care-ți generează clipuri video „vorbite” de avataruri

O altă excelentă caracteristică a lui Pictory este că poți crea înregistrări video ușor de distribuit, fapt util pentru cei care doresc să creeze trailere sau să distribuie clipuri scurte pe rețelele de socializare. Pe lângă aceste caracteristici deosebite, poți genera automat subtitrări pentru videoclipuri și să realizezi rezumate automate pentru videoclipurile lungi.

Preț: Ai la dispoziție un free trial, apoi trei planuri tarifare: 23 $, 47 $ și 119 $.

InVideo: Videoclipuri de marketing

Dacă ești în căutarea unui instrument AI puternic pentru a genera videoclipuri de marketing și promovare, InVideo este alegerea potrivită. Nu necesită nicio experiență anterioară în crearea sau editarea de videoclipuri, astfel încât oricine poate începe să utilizeze acest instrument, chiar și un novice.

InVideo creează videoclipuri de calitate, în câteva minute, pe baza unui text introdus. În plus, oferă diferite șabloane profesioniste și animate.

Pentru a utiliza generatorul AI de videoclipuri, tot ce trebuie să faci este să introduci textul, să alegi cel mai bun șablon sau să-ți personalizezi propriul șablon și să descarci videoclipul generat. Conținutul video poate fi apoi distribuit direct pe platforme de socializare precum YouTube, Instagram și Facebook.

Mulți utilizatori aleg InVideo pentru a dezvolta videoclipuri promoționale, prezentări, recenzii, prezentări și chiar meme-uri.

Preț: Poți testa gratuit inVideo, apoi ai la dispoziție două planuri: 30 $ și 60 $ / lună (cu 50% reducere dacă plătești pe un an întreg).

HeyGen: Videoclipuri business cu Generative AI

HeyGen este o platformă video care te ajută să creezi videoclipuri de business cu ajutorul inteligenței artificiale, dar și prezentări Power Point pentru diverse situații.

Această platformă puternică îți permite să transformi textul introdus într-un videoclip profesional în doar câteva minute, direct din browser. Poți înregistra și încărca propria voce pentru a crea un avatar personalizat sau pur și simplu poți tasta textul pe care îl dorești a fi replicat. Ai la dispoziție o gamă largă de voci, cu peste 300 de limbi disponibile.

HeyGen oferă multiple opțiuni de personalizare, inclusiv combinarea mai multor scene într-un videoclip și, desigur, adăugarea de muzică potrivită temei videoclipului.

Preț: 29 $ sau 89 $ / lună. Poți testa gratis, cu un credit inclus.

VEED.io: Perfect pentru începători

Un alt excelent generator AI de videoclipuri este VEED.io, foarte pretabil pentru orice începător lipsit de cunoștințe avansate de operare cu astfel de instrumente. Poți crea videoclipuri unice personalizând textul, fonturile, culorile, muzica și multe altele. Platforma oferă, de asemenea, diferite teme pentru a putea transmite anumite mesaje prin videoclipuri.

CITEȘTE ȘI
Cum să folosești Midjourney și de ce este MidJourney cel mai bun generator de imagini A.I.

De asemenea, VEED.io face ușoară transcrierea fișierelor video printr-un singur clic. Tot ce trebuie să faci este să încarci videoclipul, să apeși „Transcrie automat” și să descarci transcrierea.

Mii de creatori de conținut din întreaga lume se bazează pe VEED pentru a crea videoclipuri pentru social media și alte platforme. Nu este necesară descărcarea de software, și nu necesită o experiență anterioară.

Preț: Poți testa gratuit sau poți cumpăra unul dintre cele 3 planuri: 22 euro, 30 euro, 65 euro.

Synthesys: Scenarii transformate în videoclipuri de impact

Synthesys este o companie de frunte în dezvoltarea algoritmilor pentru conversia textului în format audio și videoclipuri în scopuri comerciale. Synthesys te ajută să îmbunătățești conținutul video, de la clipurile explicative la tutorialele de produs, în doar câteva minute. Compania se bazează pe tehnologia Text-to-Video (TTV) pentru a transforma scenariile în prezentări media dinamice. În plus, cu Synthesys poți genera imagini AI

Creatorii de conținut și companiile pot folosi Synthesys pentru a crea videoclipuri cu tehnologie AI de sincronizare a buzelor. Nu este nevoie de camere sau echipe de filmare. Trebuie să alegi un avatar și să tastezi scenariul în una dintre cele peste 140 de limbi disponibile, iar instrumentul va produce un videoclip de înaltă calitate.

Synthesys oferă 69 de Humatars și o bancă de voci cu 254 de stiluri unice. De asemenea, oferă personalizare completă, o interfață ușor de utilizat pentru editare, generare și download la rezoluție înaltă.

Preț: 35 $ (generare audio), 45 $ (Humam studio), 65 $ (Audio & Human studio)

În concluzie, Inteligența Artificială a adus o revoluție în generarea de conținut video, făcând acest lucru mai accesibil și mai facil ca niciodată. Aceste generatoare AI de conținut video oferă soluții variate pentru o gamă largă de scopuri, de la marketing și learning la divertisment și creație muzicală. Alegerea depinde de nevoile specifice ale utilizatorului și de obiectivele de conținut video.

Citește și: Synthesia, instrumentul A.I. care-ți generează clipuri video „vorbite” de avataruri

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top